Caligo atreus, Morpho helenor, Idea leuconoe

Befly Garden – Iasi este un sanctuar interactiv in care pasiti in lumea fluturilor tropicali. Originali din Filipine, Costa Rica si Africa acestia au o durata de viata de la citeva zile pana la 2-3 saptamani. Temperatura si umiditatea este mentinuta la un nivel optim pentru a permit fluturilor sa se dezvolte bine si in siguranta.
Gradina va pune la dispozitie spre vizionare un insectar, o incinta speciala in care puteti urma cum se se dezvolta pupele. Acestea sunt aduse din tarile tropicale. Daca va aflati la momentul potrivit, orice vizitator poate observa nu numai procesul de dezvoltare a pupelor, ci si cea mai interesantă si captivanta etapa – nasterea unui fluture!
Specii prezente in gradina Befly Iasi: Caligo atreus, Morpho helenor, Idea leuconoe, Parthenos sylvia, Papilio rumanzovia, Papilio polytes, Papilio lowi, Papilio demoleu, Cethosia biblis.
Befly Garden – Iasi este un sanctuar interactiv in care pasiti in lumea fluturilor tropicali. Un loc al relaxarii, care merita admirat in liniste in compania superbelor inaripate.

One Reply to “Befly Garden – Iasi”

  1. Great article! I really appreciate the clear and detailed insights you’ve provided on this topic. It’s always refreshing to read content that breaks things down so well, making it easy for readers to grasp even complex ideas. I also found the practical tips you’ve shared to be very helpful. Looking forward to more informative posts like this! Keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *