1K Run Iasi

Cand

20 octombrie 2024    
8:00 - 19:00

Unde

Iasi
-, Iasi
Map Unavailable

1K Run Iasi

ACS AtletIS, în parteneriat cu autoritățile locale și cu alte instituții și organizații, vă invită la evenimentul simbol al alergătorilor amatori sau de perfomarnță, atât adulți cât și copii.
Și în acest an, la a 5-a ediție, 1k Run va avea loc într-o frumoasă zi de toamnă, pe 20 Octombrie.
Edițiile anterioare ne-au convins că povestea 1K Run devine din ce în ce mai frumoasă, mai mobilizatoare și mai energizantă, așa că te invităm să faci parte din această poveste.
În cadrul 1K Run vom organiza patru curse oficiale de alergare pe distanța de 1 Km:
– 1 Km Individual
– Primul Kilometru Împreună
– Ștafeta Mixt 3X1Km
– Ștafeta Familiei
și două (sau mai multe) curse neoficiale, pe distanțe pe care le vom stabili ulterior:
– Cursa Fotoliilor Rulante
– Cursa Copiilor
Pe locuri, fiți gata,
… la 1K Run (Fast & Fun) – ediția a 5-a, pe 20 Octombrie 2024, în Iași, pe Splai Bahlui mal stâng, traseul dintre Tudor Vladimirescu și Podu Roș.
𝟭𝗞 𝗥𝘂𝗻 (𝗙𝗮𝘀𝘁 & 𝗙𝘂𝗻) este o competiție sportivă de alergare pe șosea pe distanțe scurte, destinată adulților și copiilor.
Deoarece atletismul este un sport ce necesită investiții constante în echipamente și materiale necesare antrenamentelor, tot mai mulți copii renunță la visul lor de a practica acest sport la nivel de performanță.
Fondurile adunate în urma acestei competiții vor fi direcționate către AtletIS Junior, și vor contribui la achiziționarea de echipamente pentru competiții, materiale necesare antrenamentelor și sprijinul performanței în atletismul profesionist al copiilor.
Susține și la ediția a 5-a copiii din AtletIS Junior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *